top of page

Personvernerklæring

Personvernerklæring beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn, når du besøker vår nettside og hvordan du bruker nettsiden, og hvordan vi behandler disse opplysningen.  

Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn økt informasjon. Din IP-adressen blir registrere for å kunne se sideresponstider, lengde på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon og metoder som brukes for å surfe bort fra siden. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme. Denne dataen gir oss informasjon som bidrar til å bedre vår nettside. Det blir ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv, vi kontaktskjema.

Vi bruker også informasjonskapsler på våre nettsider. Dett er i forbindelse med markedsføringsøyemed, for å få en pålitelig besøksstatistikk og å øke funksjonaliteten på våre sider.

 

Bruk av kontaktskjema

Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon ved bruk av kontaktskjema (inkludert navn, telefonnummer, e-post og kommunikasjon).

 

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss nettplattformen som lar oss informere om våre tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.com sin datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Krav til innsyn

Informasjonen du har lagt igjen på siden har du rett til fult innsyn i.

 

Krav til sletting

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på post@villawiig.no

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page