top of page
P6085288.jpg

Vi bygger ditt hjem

 Har du en boligdrøm, men er usikker på hvor du skal begynne kan vi bistå deg. Fortell oss om ditt boligprosjekt og vi deltar på tomtebefaring gir innspill og tar hele prosjektet fra A-Å.

boligdrom.png

Prosjekter på oppdrag

Vi tar boliger på oppdrag! Har du en boligdrøm? I samarbeid med deg kan vi rådføre og realisere drømmen din. Vi tegner, prosjekterer og bygger boligen i forhold til dine ønsker, behov, stil og smak. Vi hjelper deg å bygge boligen og å skape ditt hjem!

tilbygg.png

Tilbygg og påbygg 

Villa Wiig utfører tilbygg og påbygg på eksisterende eiendommer. Her kan vi stå for hele prosessen: prosjektering, søknader og gjennomføring av prosjektet. Har du en tegning eller en god idé, hjelper vi deg å realisere den i alle, eller deler av fasen.

bolig.png

Bolig for salg

De siste 30 årene har vi bygget boliger i områdene Drammen, Asker, Røyken, Bærum og Oslo. Primært prosjekterer vi og bygger boliger for salg; eneboliger, kjedede eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, terrassehus, leiligheter og feltutbygging. Her kan du se tidligere prosjekter vi har gjennomført.

rehablitering.png

Oppgradering og rehabilitering

Har du en bolige som trenger oppgradering? Nye vinduer, etterisolering eller annen form for oppgradering/utbedring kan vi utføre dette for deg. Vi gir deg gode faglige råd og utfører arbeidet fagmessig.

naeringsbygg.png

Tilbygg og påbygg 

Villa Wiig kan også oppføre/rehabilitere næringseiendommer.

melderskin.jpeg

Vestlandshus

Vi er leverandør av Vestlandshus og kan bygge din nye bolig. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en boligprat rundt ditt prosjekt.  

Les mer om Vestlandhus her

P9105693 kopi.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page